Jak používat venušiny kuličky, venušiny koule nebo vibrační vajíčko

Jak používat venušiny koule

Pamatujete na scénu z filmu Padesát odstínů temnoty, když Christian překvapil Annu nádhernými venušinymi kuličkami? Byl tam krátký moment, kdy si myslela, že venušiny kuličky patří do zadku. Ale Christian je zasunul do její vagíny předtím, než odešli na maškarní bál. A ano, přesně o tomto venušiny koule jsou.

Ale proč bych si je brala s sebou na procházku? Jaký mají přínos? Čtěte dál …

Na co jsou venušiny koule?

Venušiny kuličky jsou především k tomu, aby vám posílily svaly pánevního dna. Jsou také známy pod názvy jako venušiny koule, kegelovy koule (což je jejich správný název) se vsunují do vagíny a držením uvnitř posilujete ty správné svaly.

Jak je připravit

Vyndejte venušiny koule z obalu nebo textilního pytlíku a pořádně je umyjte pod horkou vodou (zároveň si je tím ohřejete na tělesnou teplotu). Nebo je můžete ošetřit dezinfekcí na erotické pomůcky.

Použijte dostatek lubrikačního gelu na vodní bázi (nebo silikonového gelu, který se může použít na silikonové hračky) na venušiny kuličky a taky na vstup vaší vagíny.

Jak je dostat dovnitř?

Lehce a pomalu tlačte na první kuličku až vklouzne dovnitř vagíny. Obvykle je mezi kuličkami tenká spojka nebo provázek. Lepší pak bude tlačit na druhou kuličku tak dlouho, až je dostanete dovnitř obě.

Jakmile jsou uvnitř obě části venušiných kuliček, můžete je klidně zatlačit dál. Dokud se budete cítit dobře. Nezapomeňte, že provázek nebo uzlík na konci musí zůstat venku.

Vaše tělo bude samo trénovat držení kuliček uvnitř vás, určitě se nemusíte bát, že vám samy vypadnou ven. Nicméně, pokud chcete venušiny koule vyndat ven, stačí zatáhnout za provázek nebo uzlík. Není od věci použít lubrikační gel na vaginální vchod předtím, než začnete kuličky vytahovat.

Co dělat když už je máte uvnitř?

Nošení venušiných kuliček, ve chvíli kdy sedíte na gauči, asi nebude mít velký efekt. Nejlepší je se začít hýbat, abyste dosáhli nejlepšího prožitku. Čím více se hýbete, tím více vás stimulují. Kuličky tedy aplikujte ve chvíli, kdy jdete ven na procházku nebo do fitka.

Takové tancování, ježdění do práce autobusem nebo cvičení může být najednou o dost zábavnější když máte uvnitř venušiny kuličky. Nebojte se je nosit na nová místa, upřímně vám mohou otevřít novou dimenzi zážitků.

Jak je používat během sexu?

Kuličky mohou mít opravdu vzrušující efekt, veřte nám. Použijte je hodinu, nebo klidně i víc, před tím než budete mít sex. A pomocí pomalých pohybů se rozehřejte.

Použijte je při análním sexu

Pokud máte rádi anální sex, tak si přidejte další level vzrušení, které vám způsobí venušiny kuličky ve vagíně. Pocit při análním sexu se rozšíří o dotek s pevnými kuličkami. Navíc, tlak při pronikání do análu způsobí, že vám kuličky budou tlačit přímo na bod G.

Které venušiny kuličky jsou pro mě vhodné?

Větší venušiny koule jsou vhodné pro ty, které s nošením začínáte, protože je jednodušeji udržíte uvnitř. Menší a težší venušiny kuličky už jsou větší výzva, ale o to víc budete posilovat svaly pánevního dna.

Tak jako tak, noste venušiny kuličky jen tak dlouho, jak je vám to příjemné. A taky s nimi nechoďte na záchod. Předtím je vždy vyndejte.

Napsat komentář